Angol szövegírás

A szerzőről:

A magyar nyelvű szövegírás mellett elérhető az angol nyelvű szövegírás szolgáltatásunk is. Nem csak a külföldi, de a magyar piacon is jónak számító árakkal dolgozunk, és kiváló minőségű anyagot adunk ki a kezünk közül.

Létrehoztuk Facebook csoportunkat, ahol ingyenesen válaszolunk a kérdésekre. Kattints ide az eléréséhez (új ablakban nyílik meg)!

Ki készíti az angol nyelvű szöveget?

Hogyan működik a szövegírás angolul?

Az angol nyelvű cikkeket külföldi szövegíróink írják, akik közül néhányan beszélnek magyarul, néhányan nem. Nem okoznak gondot a UK English vagy US English változatok sem, a megrendelő kívánságának megfelelően készülnek el a tartalmak.

A szövegírás angolul is ugyanazon elvek alapján történik, ahogy magyar nyelven dolgozunk:

  1. megkeressük a kért témát vagy feldolgozzuk a megkapott cikket, hivatkozást
  2. a szövegíró megírja azt saját stílusa szerint, elkészül az angol szöveg
  3. leellenőrizzük a kész angol cikk egyediségét, stílusát és helyesírását
  4. leszállítjuk az ügyfélnek az eredményt

Milyen angol szövegek elkészítését vállaljuk?

Többféle angol írás-szolgáltatást is vállalunk, köztük copywritinget, amikor meglévő források alapján készülnek el az angol szövegek. Emellett weboldal tartalmak megírásával és angol-magyar vagy magyar-angol fordításokkal is foglalkozunk.

Angol copywriting – meglévő források újraírása

A copywriting lényege, hogy az interneten lévő források alapján cikkeket készítünk angol nyelven. Néha részletes listát kapunk a forrás cikkek elérhetőségével, néha viszont csak a témát, ami alapján megkeressük a kapcsolódó tartalmakat, és elkészítjük az új bejegyzést. Az összes írónk egyben angol copywriter is!

Angol weboldaltartalom – cikk írása angolul

A cikkírás mellett weboldalak komplett szövegezését is el tudjuk készíteni, ahol a főoldalt és az egyes aloldalakat is megírjuk. Ha szükséges, a meta elemeket, a SEO címet és leírást is kitöltjük. A kreatív cikk írása angolul sem jelent problémát!

Angol-magyar és magyar-angol fordítás

Nem vagyunk hivatalos fordítók, így nem is tudunk ilyen szolgáltatást nyújtani. Ettől függetlenül, ha nincs szükség hivatalos fordítói igazolásra, bármilyen angol szöveg alapján meg tudjuk írni a magyar változatát.

A magyar-angol fordításokra is ugyanez igaz. A magyar tartalom alapján már el tudjuk készíteni az angol változatot, ami a legtöbb ügyfelünknek teljesen megfelel. Ha nemzetközi terjeszkedésben gondolkozol, de nem fontos a fordítóiroda hitelesítése, szívesen elkészítjük angol nyelvű tartalmaid.

Milyen tapasztalattal rendelkeznek a szövegírók?

Az angol SEO szöveg feladatokat elvállaló íróink eddig már több, mint 5 millió karaktert írtak meg angol nyelven, ez majdnem 1 millió szónak felel meg. A legváltozatosabb témakörökben készülnek el cikkeink, az informatikától a online marketingig, de számos mesterembernek vagy szolgáltatásnak is felállítottuk már a weboldalát angol nyelven. A szöveg írása nálunk nem csak pénzkereset, mi tényleg élvezzük ezt a munkát! Ha egy szöveg angolul is jól működik, az nekünk is öröm.

Copyscape angol szövegírás plágium ellenőrző
Épp egy 2797 szavas cikkünket ellenőriztük le a Copyscape plágiumellenőrzővel, természetesen egyetlen szó sem volt másolat

Az írók nemzetközi piacon dolgoznak, számos munkakörben, angol nyelven. SEO szöveg elkészítése sem jelent gondot, mivel a feladataink teljesítése közben már nagyon sok SEO szakemberrel dolgoztunk együtt.

Cikk angolul – referenciák

Referenciáink között nagyon sokféle anyag megtalálható, de ezek többségénél még az ügyfél kiléte is üzleti titok. Több megbízónk azonban engedélyezte, hogy megmutassuk, hogyan néz ki egy általunk megírt cikk angolul. Két tartalmat választottunk ki:

Ezek az angol nyelvű cikkek az informatika, web hoszting és online marketing témakörébe tartoznak:

Angol szövegírás ára

Ha cikkírás angolul szükséges, akkor annak ára 4 Ft/leütés+ÁFA árnál kezdődik, a legtöbb esetben ezt az árazást használjuk. Munkaigényesebb kutatásoknál, egyedi weboldalak szövegénél az ár ennél kicsit magasabb. Bár nem ismerjük minden angol nyelvű szövegíró árát Magyarországon, a Google keresőben végzett kutatás alapján mi vagyunk az egyik legjobb árú angol nyelvű szövegíró csapat.

Minden általunk megírt angol cikk egyediségét leellenőrizzük a Copyscape prémium plágium ellenőrzőjével.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, s beszéljük meg, milyen angol nyelvű szövegre van szükséged:

    Magyar nyelvű szövegírás érdekel? Kattints ide: marketing szövegírás

    Teljeskörű keresőoptimalizálás szolgáltatásunk itt található.