Rank Tracker – a kulcsszavak helyezésének ellenőrzéséhez

Frissítés 2020.09.22 – SEO PowerSuite akció (kedvezmény)

Itt az idei SEO PowerSuite kedvezmény, 2020.09.22-én 70%-os kedvezménnyel, 23-án 65%-os kedvezménnyel, illetve 24-én 60%-os kedvezménnyel lehet megvenni a PowerSuite-ot:

  • A teljes SEO PowerSuite csomag Professional változatban az első nap 499 dollár helyett 149 dollár
  • A tejles SEO PowerSuite csomag Enterprise változatban az első nap 1199 dollár helyett 359 dollár

A kedvezmény igénybe vételéhez kattints ide, aztán vedd meg a csomagot a megnyíló hivatalos SALE oldalon!


Már egy ideje írni akartunk az általunk is használt Rank Tracker eszközről, mely a SEO PowerSuite része. Önállóan is megrendelhető, vagy a SEO PowerSuite-ban benne foglalva.

Ez a rövid bemutató a Rank Tracker előnyeiről szó, a későbbiekben a SEO PowerSuite többi tagját is áttekintjük.

Fontos, hogy a Rank Tracker legfőbb funkciói ingyenesen is használhatók, például a kulcsszó helyezéseket meg tudod nézni vele. A projekteket azonban nem tudod elmenteni az ingyenes változatban, illetve, a haladást sem látod, így mindenképp érdemes beszerezni vagy a Rank Tracker Pro vagy az Rank Tracker Enterprise változatot.

Rank Tracker előnyei

Nagyon pontosan mutatja a helyezéseket: A Rank Tracker frissen szerzi be az adatokat az általunk csatlakoztatott Google Analytics, Google Search Console és Google Ads, illetve a saját adatbázisa és a Google segítségével. Ennek köszönhetően mindig a legfrissebb adatokat kapjuk a kulcsszavak helyezéseinek ellenőrzésekor.

Számos keresőmotor állítható be: Nem csak a helyi Google változat adható meg a Rank Tracker kezelőpultjában, hanem számos másik, a Google-n kívül az összes elképzelhető kereső, sőt, még a YouTube is.

Szűrési lehetőségek: Az adatok számos módon szűrhetőek, akár a kulcsszavak, a látogatók szám, stb. alapján.

SEO PowerSuite Rank Tracker ár

Mutatja a rangsorolt aloldalt: Egy-egy kulcsszónál nem csak azt mutatja meg a Rank Tracker, hányadik helyezést értük el, hanem azt az aloldalunkat, mely szerepel a Google rangsorolásában. Ez nem kötelezően a főoldalunk, lehet egy oldal, bejegyzés vagy más tartalomtípus is.

Grafikonok: A Rank Tracker grafikonok segítségével mutatja be az előzményeket és helyezéseket, így már rápillantva is láthatjuk a haladásunkat.

Google Analytics csatlakoztatása: Az Analytics csatlakoztatásával azt is láthatjuk, hogy az adott kulcsszó hány látogatást kapott.

Riportolás: Nem csak magunknak, de az ügyfeleinknek is könnyen készíthetünk SEO riportokat a Rank Tracker segítségével.

Rank Tracker ára

A Rank Tracker ára kedvezményesen érhető el, és attól függ, mire van szükségünk, eltérő.

Szövegírás is érdekel? A kapcsolódó szolgáltatásunk itt található: SEO szövegírás

Ismerd meg a keresőoptimalizálás aloldalunkat ide kattintva!