A Content Management Bt. 2015. októberében alakult, én pedig Császár Viktor István vagyok. Szövegírással, online marketinggel, tartalommarketinggel, keresőoptimalizálással és közösségi médiával foglalkozom.

Ez így elsőre sok feladatnak tűnhet, de ma már egy modern online marketing ezen feladatok egyvelegéről kell, hogy szóljon.

Egy külföldi vállalat online jelenlétéért felelős projektvezetőjeként dolgoztam 2011 óta, így a szövegírás, tartalomfejlesztés, keresőoptimalizálás és közösségi média minden területét ki kellett tapasztalnom. A tudásom próbálgatással, tanulással, és a korábbi eredmények elemzésével szereztem meg.

2015. októberében saját vállalkozást alapítottam, hogy a szövegírási és tartalomkészítési feladatokat még jobban el tudjam különíteni. Korábbi tapasztalataimat felhasználva készítek tartalmat az ügyfeleim számára, amiben segítségemre vannak az íróim is. Közülük többen külföldiek, így jó minőségű angol nyelvű tartalmat is készítünk.

A Content Management Bt. azon alapul, hogy az ügyfeleknek mindig kiváló és egyedi tartalmat készítsünk. Megbízhatóságunkra büszkék vagyunk, legrégebbi ügyfelünk a cég indulása óta, már több, mint 44 hónapja megrendelőnk. Az eddigi legnagyobb projektünkre több, mint 12 és fél millió karakternyi szöveget írtunk, s az együttműködés még nem ért véget!

Szövegírásban, tervezésben, közösségi médiában és keresőoptimalizálásban is segíteni tudunk. Vállalatvezetőként ugyanúgy részt veszek a napi munkában, mint a többiek. Amikor RÓLUNK beszélek, vagy a VÁLLALATRÓL, akkor az együtt dolgozó szövegírókról és önmagamról beszélek. A sikerért ugyanis közösen dolgozunk meg.