Ha már régóta tervezed a linképítést, akkor most itt a lehetőség, hogy kockázatok nélkül kipróbáld. Szeretnénk felajánlani projektenként 3 ingyenes linképített cikket az alábbi feltételekkel:

– A linképítés saját weboldalainkon történik, melyek DA 20 és 40 közöttiek, kézzel szerkesztettek és egyedi tartalommal rendelkeznek, szintem minden esetben garantálva a rövid időn belüli indexelést.

– TŐLED Legalább 2000-3000 karakteres cikket várunk Word formátumban, melyben maximum 2 link helyezhető el. Az MI által írt cikk nem akadály, de jó minőségűnek kell lennie (pl. nem lehet szóismétlés minden mondatban), és kérjük, formázd meg legalább 1 belső címsorral. A szövegnek egyedinek kell lennie, Copyscape-pel ellenőrizzük. ChatGPT-nél figyelj arra, hogy a címekben ne minden szó nagybetűvel kezdődjön.

– CBD, erotika, illetve általánosan tiltott témák kizárva: pl. online szerencsejáték, e-cigi stb.

– SEO-sok, ügynökségek kizárva, csak saját projektet fogadunk el. De ezekből akár többel is lehet jelentkezni.

– Minden cikkhez 1 darab jogtiszta, 1920px széles JPG képet kérünk borítóképnek, kérjük jelöld meg, honnan származik pl. Pixabay, Pexels.

– A cikkek 7-10 nap eltéréssel kerülnek ki.

Fenntartjuk a jogot a jelentkezések elutasítására, ha kapacitásproblémák vagy más okok miatt nem tudjuk teljesíteni (pl. mert 30 projekttel jelentkezel egyszerre). Ha nekünk kell megírni a 3 szöveget, annak 3×10 EUR+ÁFA az ára (magánszemélynek 20%-os ÁFÁ-val, EU adószámos vállalkozásnak 0% ÁFÁ-val). De abszolúte nem jelent hátrányt, ha magad írod meg a szövegeket.

Ha túl sok jelentkezés érkezik, akkor előfordulhat, hogy a publikálás egészen a jövő év elejéig elhúzódik. A cikkeket szabadidőnkben tesszük ki, így naponta meghatározot mennyiséget tudunk élesíteni.

A jelentkezéseket erre a címre várjuk: promocio@seo1pro.at

ÁSZF

Sok sikert a linképítés megkezdéséhez!